Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, nimeltään "Salchichón" tai "Chorizo blanco" laatu "Extra", valmistettu hitailla kypsennystekniikoilla (lämpötila 6–12ºC ja alkuperäinen RH 78–86 %). Muoto: 4 kg:n pussi
Ammoniakkityppilannoitteiden joukossa yksi tärkeimmistä on kalsiumammoniumnitraatti. Puolittamalla typen saanti nitriittimuodossa ja puolittamalla ammoniakkimuodossa, edistetään heti imeytyvää typpilähdettä ja toista, joka on hitaammin hyväksikäytettävissä. Tarjoamme siis ylimääräistä typpeä, joka jää tiettyyn määrään maahan. Suositellaan, että se sekoitetaan koko viljelykierron ajan, peittosovelluksina, lähellä kasvin suurinta typpitarvetta.
Vakuutetut rikkauksia:
Kokonaistyppi (N): 27,2 %
Nitriittityppi (N): 13,2 %
Ammoniakkityppi (N): 14 %
Kokonaismagnesiumoksidi (MgO): 4 %
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsitellyn lihan tuotteen, jota kutsutaan "Morcilla", valmistamiseen. Muoto: 5 kg:n pussi
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, jota kutsutaan "Sobrasadaksi"; rajoittavien lisäaineiden puutteen vuoksi se on herkullista tuoreena, kuivattuna ja/tai kypsytettynä kypsymis-kuivatusprosessin avulla.
Muoto: laatikko 270g, pussi 3,6Kg